Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 4.Bölüm İzle


Ece'nin lise yıllarından bir arkadaşı adresini bulmuş ve ziyaretine gelmiştir. Kaynanası ile karşı karşıya oturduklarını görünce ona bir öneride bulunur. Kendi yaşadığı güzel bir sitede fiyatı oldukça makul daireler vardır ve Ece oturduğu daireyi satarak oradan bir daire alabilecektir. Böylece kaynanası ile karşı karşıya oturmaktan da kurtulacaktır.

Bu fikir Ece'ye de çok iyi gelir ve kocasını da ikna eder. Gazetelere ilanlar verilir ve Ece'nin oturduğu daire satışa çıkarılır. İlanları gören alıcılar eve bakmak için gelmeye başlarlar.

Bu arada olayları Neriman'a haber vermezler ve Ece eve bakmaya gelen müşterileri akrabası veya eski arkadaşı olarak tanıtır. Olan bitenden haberi olmayan Neriman gelininin akrabası sandığı müşterileri perişan eder ve kaçırtır. Daireyi almaya niyetli müşteriler bile Neriman'a dayanamayarak kaçarlar.

Artık Ece'nin hiç ümidi kalmamıştır, Neriman'a rağmen daireyi satmanın imkansız olduğunu düşünmektedir. Artık herkes dairenin satılmasından umudunu kesmişken bir mucize olur ve Neriman yanında bir emlakçı ile gelir. Emlakçı Ece'nin dairesini alacaktır. Herkes şaşkındır Neriman'ın bu davranışı karşısında... Ancak Neriman'dır bu... Karaman'ın koyunu sonra çıkar Neriman'ın oyunu... Eh, artık Neriman'ın oyununu da diziyi izleyerek görün...


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha