Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 5.Bölüm İzle


Ece’nin artık iyice sabrı taşmış ve kaynanası ile bir arada yaşamaktan iyice sıkılmıştır.Bu arada Nalan bir televizyon kanalında başlayacak olan Herkes Bize Bakıyor isimli yarışma proğramına katılma planları yapmaktadır ve bu niyetini Ece ile paylaşır. Nalan’ın söyledikleri Ece’ye ilginç bir fikir verir, eğer yarışmaya kendisi katılırsa uzun bir süre yarışmanın yapılacağı evde kalacağından Neriman’dan uzak olacaktır. Hele bir de yarışmayı kazanırsa Neriman’dan uzak yaşayacağı bir kaç aylık keyfin üstüne oldukça iyi de bir para alacaktır. Çetin’in itirazına rağmen kararını veren Ece yarışmaya başvurmak için gider.

Ece’nin bu kararını öğrenen Neriman önce çok sinirlenir ve kıskanır ama bir süre sonra gelininden baskın çıkabilmek için yarışmaya katılmaya karar verir. Bu amacına ulaşmak için Hayrunisa hanımın çevresini kullanan Neriman yarışmaya katılmayı başarır, Ece’nin başvurusu ise reddedilmiştir. Bir kez daha gelininin alt etmeyi başaran Neriman’ın keyfine diyecek yoktur.

Program başlar ve Neriman diğer yarışmacılarla birlikte Herkes Bize Bakıyor evine kapanır. Ev halkı Neriman’sız günlerin keyfini sürmeye çabalarken Neriman da kapandıkları evdeki yarışmacıları hayatlarından bezdirmeye başlar. Herkesin daha ilk haftadan eleneceğine kesin gözüyle baktıkları


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha