Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Cuma'ya Kalsa 3.Bölüm İzle



Cuma işten kaytarıyor, Şebnem olaya el koyuyor.

Cuma’nın evin alışveriş işlerinden kaytarmaya çalıştığını anlayan Şebnem duruma hemen el koyuyor. Cuma, bahçede marketin çırağına rastlar. Şebnem’in sipariş getirenlere bahşiş vermesine karşı çıkar. Bundan sonra alışverişe kendisinin gideceğini, bütün ihtiyaçları alıp getireceğini söyler. Fakat çok kısa sürede pişman olur ve üstlendiği işten kurtulmak için her şeyi bile bile yanlış almaya başlar. Şebnem bu numarayı çakar ve karı koca arasında başlayan inatlaşma istenmeyen bir şekilde tırmanır.

Şebnem yatak odasını yenilemek ister. Banyoya da duş perdesi alır. Buna karşılık olarak Cuma, astronotlar için üretilen Kral Klozet Sistemini almak istediğini söyler. Tartışma çıkar, Şebnem o klozeti zaten sipariş ettiğini söyler. Ancak yalan söylemiştir. Bu yalanın ortaya çıkmaması için hemen satın almaya gider. Fakat ürün tükenmiştir.


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha