Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 3.Bölüm İzle


Azılı bir hırsız duruşmaya götürülürken kaçmayı başarmış ve en son olarak da Turuncu ailesinin yaşadığı semtte görülmüştür. Ailemiz akşam yemeğinde iken televizyondan emniyet yetkililerinin yaptığı açıklamayı duyarlar. Hırsızın tehlikeli olduğu bildirilmekte ve vatandaşların dikkatli olması istenmektedir.

Bu haber tüm ailede korkuya neden olur. Hiçbirinin gözüne uyku girmez sabaha kadar. Bu arada Metin’in asker arkadaşı Rıza’nın yolu İstanbul’a düşmüştür. Elinde Metin’in adresi vardır. Metin annesine eğer o işte iken arkadaşı gelirse ilgilenmesini söyler.

Azılı hırsız Neriman’ın evine girer ve Neriman da onu oğlunun asker arkadaşı zanneder. Oğluna arkadaşını iyi ağırlayacağına dair söz vermiş olan Neriman kendi yöntemleri ile hırsızı ağırlar. Böyle bir ilgiye alışık olmayan hırsız neye uğradığını şaşırmıştır. Neriman’ın sürekli ona yemek yedirmesi, bişeyler içirmesi, yıkayıp paklaması, yeni giysiler giydirmesi ile perişan olan hırsız ne yapacağını bilemez haldedir.

Akşam olup da Metin eve dönünce bomba patlar...


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha