Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 2.Bölüm İzle


Ailenin en obur üyesi olan Cahit bir sabah aniden yemeden içmeden kesilir. Bütün aile panik halindedir. Cahit doktora gitme önerilerini de geri çevirmekte ve bir şeyinin olmadığını iddia etmektedir. Metin ve Çetin ne yapıp edip onu bir doktora göstermeye karar verirler ve çareler düşünürler. Sonunda bir doktor arkadaşlarına rica edip onu tebdil kıyafet eve gelmeye ve doktor olduğunu belli etmeden Cahit'i muayene etmeye razı ederler.

Öte yandan Neriman da bilimsel yolları reddeden Cahit'i kocakarı ilaçları ile iyileştirmeyi kafaya koymuştur. Ece'nin tüm itirazlarına rağmen kafasına koyduğunu yapar ve ünlü bir üfürükçü kadını eve çağırır. Ağır işiten üfürükçü kadın ile anlaşıncaya kadar ikisinin de göbekleri çatlar ama sonuçta bir kocakarı ilacı almayı başarırlar. Kadın bunlara bir küçük şişe verir ve içindekinden bir kaç damlayı Cahit'in içeceğine karıştırmalarını söyler.

Akşam doktor şöför kıyafetleri içinde gelir ve çeşitli yollar deneyerek Cahit'i muayene etmeye çabalar. Bu arada Neriman da limonata yapmış ve kocakarı ilacından bir kaç damla damlatıp Cahit'e getirmiştir. Getirdiği her limonata bardağını biri kapıp içer. Cahit dışındaki herkes içmiştir ilaçlı limonatayı


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha