Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 1.Bölüm İzle


Metin`in yeni bir kız arkadaşı vardır ve evlenmek istedigi bu kız arkadaşını ailesi ile tanıştırmak istemektedir. Daha önce de kız arkadaşlarını ailesi ile tanıştırmaya getirmiş ancak annesi Neriman kızları doğduklarına pişman edip kaçırtmıştır. Yine böyle bir sonuç ile karşılaşmak istemeyen Metin kardeşi Çetin`den yardım ister. Öyle bir plan yapmalıdırlar ki hem kızı ailesi ile tanıştırmış olsun hem de annesi ile kızı karşı karşıya getirmesin. Metin`in aklına ilk gelen kızı Çetin`in evine getirmek ve onları ailesi diye tanıştırmak, eğer annesini soracak olursa uzak bir yere tatile gittiğini söylemektir, ancak Ece buna şiddetle karşı çıkar. “Annem ne yapar eder bizim eve gelir ve işi berbat eder” der. Bunun üzerine zaman zaman gittikleri bir balık restoranında kız ile buluşmaya karar verirler.

Bu arada Metin babası Cahit`e de yalvarıp yakararak annesini oyalamasını ister. Cahit için bu dünyanın en zor görevidir ve başaramayacağına emindir. Bu nedenle bir çare düşünür ve en iyi çarenin Neriman`ı dışarıya bir yerlere yemeğe götürmek olduğuna karar verir.

Çetin ve Ece restoranda Metin ve kız arkadaşını beklerlerken Cahit ve Neriman da oraya gelirler. Uzun uzun düşünerek yaptıkları plan bir anda felaket ile sonuçlanmaya aday hale gelmiştir ancak herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir...


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha