Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 19.Bölüm İzle


MEKTUP YANLIŞ ADRESE GİDİNCE, TURUNCU AİLESİNİN EVİNDE FIRTINALAR KOPUYOR

Sıddık'ın kahveden tanıdığı bir arkadaşı aşıktır ama çok utangaç olduğu için bir türlü aşkını ilan edemez. Sıddık Berke'den arkadaşı adına bir aşk mektubu yazmasını rica eder. Berke güzel bir aşk mektubu yazar, ama mektubun kime yazıldığı belli değildir. Bu mektup ilginç tesadüfler sonucu küçük bir tur atar.
Önce Ece mektubu Neriman'ın evinde bulur ve bir aşığından Neriman'a geldiğini sanır. Sonra Neriman mektubu Ece'nin evinde bulur ve Ece'ye geldiğini sanır. Daha sonra Metin mektubun Nalan'a geldiğini, Artiz de Şebboy'a geldiğini sanır. Ortalık fena halde karışır. Herkes birbirinden şüphelenmekte, herkes ötekine acımaktadır.
Korkunç üzüntüler, intihar teşebbüsleri yaşanır. Suç üstü yapmak için planlar hazırlanır...Sonunda ne mi olur? Benim Annem Bir Melek'in 19. bölümünü kaçırmayın....


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha