Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 18.Bölüm İzle


Eve girip Neriman, Ece ve Nalan’ı rehin alan soyguncuların niyeti ciddidir. İstedikleri yapılmazsa üç kadını öldüreceklerdir. Gergin bir bekleyiş vardır. Bu arada soyguncular acıkırlar. Nasıl olsa yaşlı bir kadın, bize bir şey yapamaz diyerek Neriman’ın ellerini çözerler ve yemek hazırlamasını isterler. Elbette bu hayatlarının hatası olur çünkü karşılarındaki meşhur Bostancı’lı Neriman’dır. Neriman kendine has yöntemlerle soyguncuları alt eder ama olayı sürdürür. Erkeklerin onlara ne kadar değer verdiklerini test etmek için bir olanak geçmiştir ellerine. Bu durumu kullanarak Cahit, Çetin ve Metin’i perişan eder.

Cahit ile Neriman’ın evlilik yıldönümleri gelmiştir. İkisinin hiç nikah resimleri yoktur ve bu Neriman’ın içinde hep bir ukde olarak kalmıştır. Çetin Metin Nalan ve Ece bir dümen tezgahlayarak onlara yeniden bir nikah yapmaya ve gelinlik, damatlık giymiş olarak resimlerini çekmeye karar verirler. Sonunda başarırlar resim çekmeyi ama hiç de istedikleri resim değildir bu.


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha