Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 17.Bölüm İzle


Neriman ve Ece ortak piyango bileti alırlar. Bilet Ece de kalır ama Neriman kabuslar görür, kendi kendini yer ve ne yapıp edip bileti Ece’den alır. Büyük ikramiye çıkarsa gelininin kaçıp gideceğini düşünmektedir. Bileti Neriman alınca bu kez de Ece kabuslar görmeye başlar. Sonunda ikisi de biletin kendisinde durması için mücadele etmeye başlarlar. Çekiliş yaklaştıkça bu mücadele sertleşmektedir. Sonunda ikisi de biletin birer ucundan tutar ve bırakmazlar. Çekilişe kadar yapışık yaşamaya karar verirler!

Ancak tabii ki olaylar öyle basit sona ermez. Önce Neriman, Ece ve Nalan, silahlı soyguncular tarafından rehin alınır! Sonra Ece ve Çetin gözlerini Havai’ de açar!


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha