Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 16.Bölüm İzle


Sinem’in bayramlığı ne olacak? Ve nerede o eski bayramlar!!!

Apartmanda herkes kendine göre bayram için hazırlıklar yapmaktadır. Sıddık ile Hasıla Alicon beyin izin vermemesi nedeni ile bayram için köylerine gidememenin sıkıntısını yaşamaktadırlar. Sıddık bir yerlerden bir davul bulup sanki Ramazan boyunca davul çalmış gibi dairelerin kapısına giderek bahşiş toplar. Bu uyanıklığı ile epey para kazanacağını düşünmüştür ama ondan daha uyanıkların var olduğunu unutmuştur.

Sinem’e bayram günü giymesi için hem annesi hem de babaannesi ayrı ayrı elbise alınca büyük bir sorun doğar. Hangisinin aldığı elbiseyi giyse ötekini kıracaktır Sinem. Herkes bu sorunu kazasız belasız nasıl atlatacaklarını düşünürler ama çözümü yine Sinem bulur.

Bir gün Ece evde yokken icra müdürlüğünden ihtarname gelir ve Neriman’ın eline geçer. Olayın gelini ile ilgisi olduğunu düşünen Neriman sürekli hacizlerden, hacze uğramış ailelerin başlarına gelen felaketlerden bahsederek Ece’ye işkence etmeye başlar. Sonunda dayanamayan Ece bir arkadaşından borç alır ve parayı ödemek için bankaya gider ama orada bir sürpriz ile karşılaşır.

Taki durağında da bayram telaşı vardır, hem taksiciler hem durak bayram için süslenir.

Bayram telaşı içinde elbette eski bayramlar da hatırlanır… Çetin, anne ve babasından bayramlık ayakkabı beklediği günleri hasretle anar!!!


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha