Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 20.Bölüm İzle


Hepsi grubu bir konser verecektir. Sinem ile Berke’de bu konsere gitmek isterler. Sinem konsere gidebilmek için bir ay öncesinden babasına söylemiş ve biletleri alacağına dair söz almıştır. Konser günü gelir. Çetin biletleri almayı unutur ve hiç bilet kalmaz. Bütün ailede panik başlar, ne yapıp edip bilet bulmalıdırlar ama tüm çabaları boşa gider kimse bilet bulamaz. Sonunda iş Neriman’a kalır ve Neriman kendine has yöntemlerle sorunu çözer. Bu arada Cahit’in abisi Vahit bir ziyaret için Turuncu ailesinin evine gelmek ister. Ancak Vahit ile Neriman arasında uzun yıllara dayanan bir husumet vardır. Eğer Neriman Vahit’i görürse büyük olay çıkacaktır. Cahit, Metin ve Çetin düşünürler ve ne şişi ne kebabı yakmadan sorunu çözmek için bir formül bulurlar. Ece ve Nalan bir bahane bularak Neriman’ı evden uzaklaştırırlar. Erkekler de Vahit’i ağırlar. Tabi böyle bir planı Turuncu ailesi yaparsa sonuç fiyasko olur.


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha