Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 11.Bölüm İzle


Ece’nin anne ve babası Kamuran ve Sururi Sinem’i götürmekte kararlıdırlar. Bu durum Neriman’ı çıldırtmaktadır. Ne yapıp edecek ve Sinem’i bırakmayacaktır. Bu arada Cahit ve Metin de şampiyonlar ligi eleme maçlarının başlaması nedeni ile rahatsızdırlar. Misafirler nedeniyle maçları izleyemeyecekleri için sıkıntılıdırlar.

Neriman kendine göre harika bir formül bulur. Cahit ve Metin gibi o da bir forma uydurur ve maçı birlikte izlemek için herkesi ikna eder. Maç sırasında en heyecanlı, en fanatik bir taraftar gibi davranıp sanki farkında değilmiş, heyecana kapılarak yapmış gibi Kamuran ile Sururi’yi perişan eder.

Bu arada duraktaki şöförlerin de başı beladadır. Artiz ve Şebboy ayrılmaya karar verirler ve bu acıya dayanamayan Artiz intihar etmeye kalkar. Bütün şöförler Artizi bu sevdadan vazgeçmeye ikna etmek için ugraşırlar ama işleri hiç de kolay değildir.

Kamuran ve Sururi Neriman’ın tavırlarını gördükçe Sinem’i götürmenin ne kadar doğru bir karar olduğunu tekrar tekrar anlarlar ve Neriman’a çaktırmadan Sinem’i götürmek için planlar yapmaya başlarlar. Ama unuttukları çok önemli bir nokta vardır, karşılarındaki kişi Bostancı’lı Neriman’dır.


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha