Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 10.Bölüm İzle


Turuncu ailesinin erkekleri heyecan içinde Avrupa futbol şampiyonasına hazırlanmaktadırlar. Milli takım formaları, bayraklar, flamalar, kukuletalar alınmış maç havası hepsini sarmıştır. Ama futbol heyecanını sekteye uğratacak bir gelişme yaşanır: Eci’nin ailesi ziyarete gelecektir!
Ece’nin ailesi, yani Neriman’in hayatta tek çekindiği kadın, Kamuran Hanim!!!

İki kadın arasında olabileceklerin korkusu tüm aileyi sarar! Neriman aileyi sosyeteye uygun hale getirir, Cahit ve Metin’e frak bile giydirir. Ortalığı savaş kokusu sarmıştır bile.

Ve nihayet misafirler gelir…
Beklenen laf atışmaları başlar. Ama Sinem’in okulu ile ilgili tartışmaya kadar olay çok da büyük görünmez. Sözkonusu tek torun olunca, ortalık gerçekten bir savaş alanına döner… Artık Sinem’in kiminle yaşayacağı kavgası başlamıştır ve bu kavgada anne ile babasının lafı bile geçmemektedir!!!



0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha