Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 9.Bölüm İzle


Cahit ve Metin’in kahvaltı masasında izledikleri Türk filmi, Turuncu ailesinin saadetine gölge düşürüyor. Baba – oğul kadınların şoförlüğü ile ilgili espri yapmaya başlayınca, Neriman elbette bu konuda sessiz kalamıyor! Ailenin melek annesi Neriman bu hafta İstanbul trafiğinde direksiyon sallıyor. Cahit ve Metin, ne yaparlarsa yapsınlar elbette Neriman’ı bu işten vazgeçiremiyorlar. Çetin ve Ece’ye de endişe ile evde beklemek düşüyor. Böylelikle, Bostancı – Taksim hattı yolcuları da MELEK GİBİ BİR ŞOFÖR ile tanışıyor!!!

Neriman, önce durağın ve durak personelinin görüntüsünü değiştirerek, uzun bir gün olacağının işaretini veriyor. Bütün durak ve personel “çiçek gibi” oluyor!

Ardından yolcuları çok uzun bir bostancı – taksim yolculuğu bekliyor. Şoför Neriman’ın kullandığı dolmuşta, eline koluna, bacağına hakim olamayanın vay haline!!!

Evde ise endişeli olmayan tek kişi Cahit’tir. Neriman’ın herkesin hakkından geleceğine emindir ama boş evde beklemekten de sıkılır. Günlük mesaisine, Hasıla ve Sıddık ile çekirdek çitleterek devam eder!

Bu arada, Şebboy ve Artiz arasındaki aşk bir türlü başlayamaz


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha