Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 12.Bölüm İzle


Neriman Ece’nin anne ve babasının Sinem’i götürme teşebbüslerini başarı ile püskürtmüş ve onların kaçmasını sağlamıştır ancak bu kez de Ece kırk yılda bir ziyaretine gelen anne babasına yapılan davranışlar ve bu davranışlara müdahale etmemesi sebebiyle Çetin’e küsmüştür.

Çetin Ece’nin gönlünü almaya çalışmaktadır ama Neriman gelininin küsmesine ve ters davranmasına çok kızmıştır. Bir yandan Çetin’e karısını boşaması için baskı yaparken öte yandan da yeni bir gelin arayışlarına girişir. Bunun için mahallenin çöpçatanı olan Sacide hanıma başvurur. Sacide hanım bir sürü gelin adayı getirir ama Neriman hiçbirini beğenmez.

Ece ile Çetin arasındaki gerginlik Çetin’in de sinirlenmesi ile iyice artar ve sonunda Ece valizini toplayıp bir süreliğine annesinin evine gitmeye ve sakin kafayla geleceğini düşünmeye karar verir. Ece’nin ciddi ciddi gideceğini anlayan Neriman bu kez de üzülmeye başlar ve gelininin gitmesini engellemek için şeytanın bile aklına gelmeyecek bir çare bulur.


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha