Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 7.Bölüm İzle


Anneler günü gelmektedir. Herkes Neriman’a ne alacaklarını düşünmektedir. Bu arada Çetin bir arkadaşına bankadan aldığı yüklü bir kredi için kefil olmuş, arkadaşı o kredi ile bir otobüs almıştır, ancak daha ilk seferde arkadaşı büyük bir kaza geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştır.

Artık çalışamayacağı için ve otobüs de hurda haline geldiği için kredi borcu Çetin’in üzerine kalmıştır. Çetin bu haberi, üzülmesinler diye, herkesten saklar. Sadece Metin’e anlatır ve tabi Metin de herkese... Çetin’in bu kötü haberi üzülmesin diye kendisinden saklaması Ece’yi çok duygulandırır.

Yardım etmek ister ve eski arkadaşlarından birini arayarak bir iş ister. Tam ona göre bir iş vardır ama Moskova’da çalışması gerekmektedir. Alacağı para Çetin’in kredi borcunu karşılayacağı için hemen kabul eder.

Çetin’e ve aileye de artık mesleğini yapmak istediğini, biraz Neriman’dan uzak kalmak istediğini söyler. Neriman önce çok sinirlenir ama Ece’nin sakladığı gerçek duygularını öğrenince duygusallaşır. Ona gurbet ellerde bakmak için kendisinin de onunla Moskova’ya gideceğini söyler. Ancak orada Ece’nin çalışacağı yerde herkes


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha