Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Benim Annem Bir Melek 14.Bölüm İzle


NERİMAN VE HAYRÜNİSA RESTORAN SAHİBİ OLUYOR!!!

Dünyanın tüm şehirlerindeki sevgililerine rağmen, Hayrunisa hanım hayatından sıkılmıştır. Ve en çok da Neriman’ın haatına özenmektedir!!Çetin, sevgili patronunun moralini düzeltmek için Adil ustanın restoranında bir iftar düzenlemek ve herkesi çağırarak Hayrunisa hanımı eğlendirmek ister. Metin sayesinde şoförler de kolları sıvayıp bu işin organizasyonuna soyunurlar. Bu arada Neriman da Alicon ve Melahat’in yönetici seçimleri için bir takım numaralar çevirdiğini görür ve tüm apartman sakinlerini Adil ustanın yerindeki bir iftar yemeğinde bir arayla getirmek ister. İki tarafın iftar proğramları kesişince herkes restoranda buluşur, ancak beklenmedik bir gelişme olur. Adil usta restoranı satıp memleketine gitmek istemektedir, yorulmuştur artık. Hayrunisa aniden ortaya atılır ve restoranı satın alır. Neriman, Ece ve Nalan’ı da işe alır. Böylece eğlenceli bir hayata geçiş yapacaktır. Neriman’ın yönettiği bir restoranda neler olacağını merak ediyorsanız bu bölümü sakın kaçırmayın.

TÜRBİŞON ARTIK TANKUT OLARAK BENİM ANNEM BİR MELEK’DE!!

Ünlü tiyatro oyuncusu ve Bir Demet Tiyatro’un Türbişon’u Serhat Özcan da artık Benim Annem Bir Melek kadrosunda!Taksi durağının yeni şoförü Tankut olarak ekrana gelecek olan Serhat Özcan, yine kahkaha dolu maceralara izleyiciyle buluşacak.


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha