Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Aşk Bir Hayal 29.Bölüm İzle



Miran, Altay bebek ve Fatma ile birlikte Urfa'nın yolunu tutmuştur. Asmin ve Altay ise Miran'ların hala orada olabileceğini düşünerek Halep'te beklemeye devam ederler.Kızının başına gelenlerden sonra Peyman Ağa daha fazla dayanamaz ve Halep'e yola çıkar. Keje de Payman Ağa'nın yanındadır. Ama Halep'te umutlu başlayan bekleyiş zaman içinde kendini umutsuzluğa bırakır. Asmin, Altay, Peyman Ağa ve Keje için orada beklemenin bir anlamı yoktur. Halep 'te öğrendikleri tek iyi haber Altay'ın Nevin'den boşandığı haberidir. Genç sevgililer en azından bu haberle biraz mutlu olurlar. Boşanmanın gerçekleşmesinden sonra Altay daha fazla vakit kaybetmeden Asmin ile birlikte evlilik kararı alır. Sade bir tören ve az sayıda davetli ile nikah kıyılacaktır. Ama çiftin bu mutlu günü de beklenmedik bir haberle alt üst olur.








0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha