Aşk Bir Hayal,Papatyam,Melekler Korusun,Sakarya Fırat,Arka Sokaklar,Geniş Aile,Ezel,Türk Malı,Cuma'ya Kalsa,Aşk-ı Memnu,Yaprak Dökümü,Hanımın Çiftliği,Kurtlar Vadisi Pusu,Aşk ve Ceza,Kalp Ağrısı,Gönülçelen,Samanyolu ve Adanalı Tüm Bölümleri Eklenmiştir.Diğer Eksikler En Kısa Sürede Tamamlanacaktır.İyi Seyirler..

Gönülçelen 2.Bölüm İzle



Hasret ve kardeşleri, Sur Mahallesi’nde suların kesilmesiyle birlikte iyice gün yüzüne çıkan yoksullukla mücadele etmekte, bir yandan da avukat tutup, babalarını hapisten çıkartmanın hesabını yapmaktadırlar. Murat ve Levent, girdikleri iddia üzerine Hasret’i görmeye mahalleye giderler. Hasret’in hayatını… değiştirecek bir karar vermesi gerekiyordur. Ethem ve Berrin’in tesadüfen karşılaşmaları ikili arasında bir yakınlaşmaya sebep olur. Hasret verdiği karar üzerine Murat’ın evine gelir ve birbiri ardına, komik coşkulu olaylar yaşanır. Hasret, daha ilk geceden evini özlemektedir ve Cihan’ın klarnet sesi Nişantaşı sokaklarını doldurur. Hasret’in babası Burhan’ın hapisten çıkmasıyla birlikte Murat’ı büyük bir sürpriz beklemektedir.


0 yorum:

Yorum Gönder



 

Dizi İzle,Canlı Dizi,Diziizle,Dizi İzleme,Dizi Seyret,Bedava Dizi İzle, Copyright © 2010 LKart Theme is Designed by Lasantha